Predjela

Veg/Chicken Samosa

Dva piramidalna testa pržena u dubokom ulju punjena kormiporom ili piletinom sa indijskim začinima, korijanderom, crnim biberom i celerom poslužena sa čatnijem.

4,6 / 5

Veg Pakoras

Tradicionalna zakuska iz Pendžaba napravljena od durum brašna sa krompirom, spanaćem i začinima, ljutkasta, hrskava i ukusna. Kurkuma, zelene papričice, kumin, korijander i posluženo sa zelenim čatnijem.

4,5 / 5

Paneer Pakora

Domaći sir zamočen u ljuto testo od durum brašna i firtirano u vrelom maslinovom ulju.

5 / 5

Chicken Tikka

Seckana piletina marinirana u indijskim začinima i jogurtu, spremljena u tandoriju. Servirana sa zelenim čatnijem.

4,8 / 5

Tandoori Chicken

Mlado pile (celo ili pola) marinirano u jogurtu, sa začinima, pečeno na ražnjiću na plamenu iznad tandorija. Posluženo sa lukom, limunom i zelenim čatnijem.

5 / 5

Prawn Pakora

Kozice u testu od durum brašna sa začinima, poslužene sa slatko-kiselim sosom.

5 / 5

Supe

Tomato soup

Supa od blago začinjenog svežeg paradajza sa kockicama preprženog hleba i kremastim puterom.

4,6 / 5

Lentils soup

Popularna indijska supa od sočiva, sa specijalnim travama, začinima i puterom

4,5 / 5

Chicken soup

Pileći bujon spremljen sa tradicionalnim aromatičnim začinima i naglašenim ukusom svežeg korijandera.

5 / 5

Kari i Masale (non-veg)

Fish Masala

Ljuti bakalar sa svežim travama i papričicama.

4,5 / 5

Chicken Curry

Piletina u umak od luka i paradajza sa indijskim začinima.

4,8 / 5

Egg Masala Curry

Pržena jaja u kremastom umaku od paradajza i luka, sa indijskim začinima.

5 / 5

Lamb Curry

Jagnjetina spremljena sa lukom, belim lukom, đumbiromi indijaskim začinima.

4,9 / 5

Glavna jela (vegetarianska)

Aloo Gobhi

Karfiol i krompir spremljeni sa svežim začinskim travama i indijskim začinima.

4,8 / 5

Shahi Paneer

Domaći indijski sir ,,panir“ u kremastom sosu od luka i paradajza, sa pastom od indijskog oraha.

4,7 / 5

Palak Paneer

Komadići masnog domaćeg svežeg sira kuvanog sa spanaćem, kremom i začinima.

5 / 5

Baingan Bharta

Patlidžan na žaru, izgnječen i kuvan sa masalom od luka i paradajza i zelenim graškom i začinima.

4,8 / 5

Mushroom Matar

Pečurke sa zelenim graškom kuvane u luku, paradajzu i belom luku, sa đumbirom i začinskim biljem.

4,7 / 5

Aloo Matar

Zeleni grašak i svež krompir isečen na kockice, u umaku sa indijskim začinima.

5 / 5

Chana masala

Leblebija na indijski način, sa lukom, paradajzom i egzotičnim začinima.

4,8 / 5

Rajma makhani

Crveni pasulj na laganoj vatri, sa belim lukom i đumbirom na domaći način.

4,8 / 5

Paneer kadai

Panir sir kuvan sa paprikom u začinima iz severne Indije.

5 / 5

Glavna jela od piletine

Punjabi chicken

Sveža piletina kuvana sa svežim narezanim lukom i đumbirom, sa svežim listovima korijandera.

4,9 / 5

Chicken curry

Piletina u umak od luka i paradajza sa indijskim začinima.

4,8 / 5

Chicken tikka masala

Pečena piletina bez kostiju glazirana sosom od luka i paradajza sa indijskim začinima.

4,7 / 5

Chicken vindaloo

Ljuta piletina koja prži u ustima sa krompirovim sirćetom i indijskim začinima.

4,8 / 5

Butter chicken

Pečena piletina polako kuvana u specijalnom kremastom sosu od paradajza, indijskog oraha i putera sa indijskim začinima.

4,9 / 5

Chicken saag

Piletina kuvana na pari, sa svežim spanaćem i korijanderom, ukrašena đumbirom i kremom sa začinima.

4,8 / 5

Chilli chicken

Pileća prsa marinirana u začinima i sotirana sa svežim đumbirom, lukom, paprikom i zelenim lukom. Na roštilju sa domaćim začinjenim ili blagim čili sosom.

4,8 / 5

Chicken lolipop

Pileća krilca začinjena đumbirom i svežim čilijem, pomešana sa brašnom od leblebije i pržena.

4,8 / 5

Glavna jela od jagnjetine

Lamb curry

Jagnjetina spremljena sa lukom, belim lukom, đumbiromi indijaskim začinima.

4,9 / 5

Lamb Rogan Josh

Posni komadi jagnjećeg mesa kuvani sa skutom od đumbira i garam masalom.

4,9 / 5

Lamb saag

Jagnjetina kuvana sa svežim spanaćem u srednje začinjenom sosu i servirana sa đumbirom i mlečnim kremom.

5 / 5

Lamb vindaloo

Jagnjetina kuvana sa krompirovim sirćetom i goan začinima.

4,7 / 5

Lamb kadai

Jagnjetina kuvana sa lukom, paradajzom, đumbirom i indijskim začinima.

5 / 5

Lamb keema matar

Mlevena jagnjetina i grašak u sosu od paradajza od luka sa indijskim začinima.

4,8 / 5

Chapatti, Nan, Pratha

Tandoori Rot

Pšenični hleb pečen u glinenom tandoru.

4,9 / 5

Tandoori Nan

Hleb od mekog brašna pečen u glinenom tandoru.

4,9 / 5

Garlic Nan

Hleb od mekog brašna sa belim lukom pečen u glinenom tandoru.

5 / 5

Butter Nan

Kvasni hleb od belog brašna pečen u tandoru i premazan puterom.

4,7 / 5

Laccha pratha & Nan

Lisnati beli hleb pečen u tandoru ili pržen u maslinovom ulju i premazan puterom.

5 / 5

Gobi pratha (cauliflower)

Lisnati, u dubokom maslinovom pečeni hleb, punjen karfiolom i indijskim začinima.

4,8 / 5

Chapatti

Hleb od mekog pšeničnog brašna pečen na tavi.

4,8 / 5

Paneer Nan & Pratha

Nan hleb iz tandora punjen sirom i začinima. Prata pržena na tavi.

4,8 / 5

Aloo paratha & Nan

Testo premazano puterom i slojevito punjeno pire krompirom i začinskim biljem.

4,8 / 5

Keema pratha testo sa piletinom.

Testo premazano puterom i slojevito punjeno mlevenom piletinom prženo na tavi.

4,8 / 5

Pirinač i Birjani

Basmati

Tradicionalni pandžabski basmati pirinač.

4,9 / 5

Chicken biryani

Tradicionalni pandžabi basmati pirinač sa piletinom.

4,9 / 5

Sweets

Gajar ka Halwa

Rendana šargarepa, punomasno mleko, suvo voće i orasi.

4,9 / 5

Kheer

Hleb od mekog brašna pečen u glinenom tandoru.

4,9 / 5

Gulab Jamun

Sočne kuglice prženog sira umočene u sirup poslužene tople.

5 / 5

Lassi Sweet/Salt

Napitak od domaćeg jogurta.

4,7 / 5

Mango lassi

Domaći napitak od jogurta sa mangom.

5 / 5

Chai & Coffee

Chai

Domaći čaj sa dodatkom mleka sa indijskom specijalnom masalom.

4,9 / 5

English black tea

Hleb od mekog brašna pečen u glinenom tandoru.

4,9 / 5

Share This Story, Choose Your Platform!